Hoe een lijst delen in herinneringen op je iPhone

Een van mijn favoriete functies van de Herinneringen-app is de mogelijkheid om lijsten te delen via iCloud. De app Herinneringen bevat geweldige functies, zoals de mogelijkheid om leden aan een lijst toe te voegen en te verwijderen, en zelfs om leden van de lijst eraan te herinneren taken te voltooien wanneer ze zich op de juiste locatie bevinden om dit te doen. Als je eenmaal onder de knie hebt gekregen van het gebruik van Herinneringen om je lijsten te delen, kun je je misschien afvragen wat je ooit hebt gedaan zonder deze functie. Laten we beginnen met het leren gebruiken van de app Herinneringen op uw iPhone om lijsten te delen.

Hoe een lijst delen in herinneringen op je iPhone

Alleen de eigenaar van de lijst kan mensen toevoegen en aftrekken van de gedeelde lijst Herinneringen.

  • Open de app Herinneringen.
  • Maak een nieuwe lijst of open een lijst die je al hebt gemaakt - voor dit voorbeeld heb ik een nieuwe lijst gemaakt en op Gereed geklikt.

  • Tik nu op Bewerken.
  • Tik vervolgens op Delen.

  • Tik op Persoon toevoegen.
  • Je ziet een veld waar je iemloud.com-e-mailaccount, ander e-mailadres of zelfs hun naam kunt typen en vervolgens op het plusteken tikt.

  • Nadat je alle mensen hebt toegevoegd die je in de lijst Herinneringen wilt opnemen, tik je op Gereed.
  • Hiermee ga je terug naar de lijst, waar je op Gereed kunt tikken om Delen te sluiten.

De mensen die u hebt uitgenodigd op uw lijst, moeten de uitnodiging accepteren om samen met u aan uw herinnering te werken; tot dan staat er in afwachting van hun naam.