Hoe een mensenalbum in foto's op iPhone te verwijderen of toe te voegen

Met iOS 10 heeft Apple de app People to the Photos op iPhone toegevoegd. Over het algemeen is het een erg handige functie om afbeeldingen van een bepaalde persoon te vinden. Als u vaak groepsfoto's maakt, doet het album People het werk om foto's van de mensen in die groep voor u te vinden. Maar wat als er een persoon is wiens People-album u wilt verwijderen, of een album dat u wilt toevoegen? Er is een nieuwe manier om beide te doen in iOS 11. Ga als volgt te werk om een ​​People-album in Foto's op iPhone te verwijderen of toe te voegen.

Een mensenalbum verwijderen in foto's op de iPhone

  • Open de app Foto's op uw iPhone.

  • Navigeer naar het tabblad Album van Foto's en open uw People-album.

  • Tik op het album van de persoon die u wilt verwijderen en tik vervolgens op Verwijderen in de linkerbenedenhoek.
  • Tik op "Remove from People Album" in het menu dat verschijnt.

Je hebt nu een reeks afbeeldingen uit je People-album verwijderd, maar die foto's staan ​​nog op je telefoon. Bovendien herinnert je iPhone zich nog steeds dat deze afbeeldingen allemaal van dezelfde persoon zijn, dus het is mogelijk om het album later opnieuw in te stellen als je dat wilt; hier is hoe.

  • Tik op een foto van de persoon die je uit je People-album hebt verwijderd en veeg er vervolgens overheen.
  • Nu wordt het album van die persoon weer zichtbaar; tik erop.

  • Er verschijnt een nieuw scherm met de optie Add To People Album, klik erop.

De persoon die u uit uw People-album heeft verwijderd, is nu hersteld.

Nieuw People to People-album toevoegen aan iPhone

Met deze tip kunt u mensen toevoegen aan uw People-album die uw iPhone niet automatisch heeft opgenomen. Tik eenvoudig op een foto van de persoon die u aan uw People-album wilt toevoegen, veeg omhoog over hun foto en tik vervolgens op de optie Add To People Album ". Voila!